Ερωτήματα σχετικά με εκπτώσεις πολυτέκνων για κοινωνικό οικιακό ρεύμα (ΚΟΤ Γ΄) Reviewed by Momizat on . Κατόπιν λήψης πολλών παραπόνων και ερωτήσεων πολυτέκνων σχετικά με την παροχή των προβλεπομένων εκπτώσεων, διευκρινίζονται τα εξής (σύμφωνα με πηγές του Υπουργε Κατόπιν λήψης πολλών παραπόνων και ερωτήσεων πολυτέκνων σχετικά με την παροχή των προβλεπομένων εκπτώσεων, διευκρινίζονται τα εξής (σύμφωνα με πηγές του Υπουργε Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Ερωτήματα σχετικά με εκπτώσεις πολυτέκνων για κοινωνικό οικιακό ρεύμα (ΚΟΤ Γ΄)

Ερωτήματα σχετικά με εκπτώσεις πολυτέκνων για κοινωνικό οικιακό ρεύμα (ΚΟΤ Γ΄)

Κατόπιν λήψης πολλών παραπόνων και ερωτήσεων πολυτέκνων σχετικά με την παροχή των προβλεπομένων εκπτώσεων, διευκρινίζονται τα εξής (σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Ενέργειας):

1. Οι σχετικές εκπτώσεις θα εμφανισθούν μόνο στους τελικούς ή εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και όχι στους μηνιαίους λογαριασμούς. 2. Σε περίπτωση μη εμφανίσεως των σχετικών εκπτώσεων (συμπεριλαμβανομένων και των εκπτώσεων αναδρομικά και του Ιανουαρίου 2024, για όσους έκαναν εμπρόθεσμα αίτηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου), οι δικαιούχοι θα υποβάλουν σχετική καταγγελία-αναφορά στην Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top